Fadøl

White Haze

O'Hara's Brewing
UGENS GÆST (eller så længe lager haves)
Hazy IPA
Alc. 5,0% (Irland)

50cl

60kr

Lupuloid

Beavertown
Lettere tåget og flot gylden IPA fra Beavertown Brewery. En fyldig og humlet duft med masser af friske nuancer af frugt. Særligt de eksotiske frugter som mango, passionsfrugt og modne abrikoser træder frem. Smagen er også humledomineret med en fin fylde og afstemt humlebitterhed, der bidrager med nuancer af grapefrugt og friske fyrrenåle. En lettere sødme fra smagen komplimenterer frugten flot og giver et juicy og forfriskende udtryk.
Alc. 6,7% (England)

50cl

65kr

Blågårds Pilsner

Nørrebrew
Dette er en let og forfriskende pilsner brygget med inspiration fra sydamerikansk øl-tradition, der bringer et sprødt og let udtryk til den europæiske øl. Dermed opnår vi en meget letdrikkelig pilsner, der har godt med smag helt uden det bliver tungt.
Alc. 4,7% (Danmark)

50cl

55kr

Blågårds Hindbær Sour

Nørrebrew
Med afsæt i den tyske ølype ‘Berliner Weisse’, har vi lavet en syrlig øl der sender tankerne direkte mod hindbærbeddet. Med naturlig lethed giver vores Hindbær Sour en god balance mellem sødme og frugtig syre.
Alc. 3,7% (Danmark)

50cl

55kr

Hefe-Weissbier

Bayerische Staatsbreauerei Weihenstephaner
En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
Alc. 5.4% (Tyskland)

50cl

60kr

O'Hara's Irish Stout

Carlow Brewing Company Ltd
En sort øl, med et brunligt skær og cremet nøddebrunt skum. Duften er indbydende mednoter af ristet malt, kaffe og lakrids. Disse nuancer går igen i smagen, hvor især den ristede malt dominerer billedet. En mild humlebitterhed i eftersmagen skaber en fin harmoni med de ristede smage. På trods af de kraftige ristede noter formår O’Hara’s at holde øllen let og mild.
Alc. 4.3% (Irland)

50cl

60kr

Pilsner Urquell

En flot strågylden øl med et knitrende og hvidt skum. Denne eksemplariske pilsner er blevet brygget siden 1842 og er den først bryggede pilsner. I både duft og smag dominerer den rene smag af friskt korn. Den friske korn bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som samtidig giver en læskende friskhed og frugtighed. En rigtig pilsnerklassiker.
Alc. 4,4 % (Tjekkiet)

50cl

55kr

First Mate Craft Pilsner

Svaneke Bryghus
First Mate Craft Pilsner er en økologisk lys Lager, som er skråsikker i stilen med en bund af dansk bygmalt og en god omgang humle i lasten. Smagen er af frisk korn, humleblomster og saftige frugter. Gæret på Svaneke Bryghus’ legendariske undergær og tilsat humletyperne Opal og Callista.
Alc. 4,6% (Danmark)

50cl

55kr

Vestfyen Classic

Bryggeriet Vestfyen
Vestfyen Classic er en lidt mørkere og fyldigere øl end Vestfyen Pilsner, brygget på samme gode råvarer. Vestfyen Classic udgør dermed et godt alternativ som ledsager til det klassiske, danske frokostbord. Vestfyen Classic blev lanceret ved indgangen til 1997 og har allerede på et tidligt tidspunkt bevist sin popularitet og er i dag en helt naturlig del af sortimentet.
Alc. 4.6% (Danmark)

40cl

43kr

Flaske- og dåseøl

Lazercrush

Beavertown
Gullig og let tåget alkoholfri IPA fra bryggeriet Beavertown. Øllen er brygget med humletyperne azacca, amarillo og citra og i både duft og smag er der fine nuancer af blandt andet mango, passionsfrugt, fersken, citrus og friske granskud. Øllen er brygget med pilsnermalt, der giver en tilpas sødme samtidig med, at den giver plads til de florale aromaer fra humlen. En frugtig og let IPA du kan nyde hele ugen med god samvittighed.
Alkoholfri (England)

33cl

40kr

Hefe-Weissbier

Bayerische Staatsbreauerei Weihenstephaner
Denne gyldne og let tågede tyske hvedeøl har et kraftigt og vedholdende hvidt skum. Weinstephaners alkoholfrie hvedeøl har tydelig duft af frisk korn, hvede og frugter som eksempelvis banan og abrikos. Smagen er rund og blød, og har en fin sødme. De frugtige nuancer får fint selskab af krydderier som blandt andet nelliker. En behagelig hvedeøl, der på trods af den manglende alkohol, bestemt ikke er kedelig.
Alkoholfri (Tyskland)

50cl

65kr

Høker Bajer

Hancock Bryggerierne
100% Saaz humle
Traditionel pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag. Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer.
​Alc. 5,0 %. (Danmark)

33cl

25kr

Hancock Beer (Gul)

Hancock Bryggerierne
100% Saaz humle
Brygget med lidt mere af alt det gode. Derfor en god og fyldig guldøl med karakteristisk pilsnerølsmag og afrundet humlekarakter Det tager mindst 75 dage at lave en Hancock Beer.
Alc. 6,3 %. (Danmark)

33cl

35kr

70cl

70kr

Blågårds Sommer IPA

​Nørrebrew
Nørrebrews økologiske Sommer IPA er dejlig forfriskende øl, med humlesorter der giver masser af blomsternoter. Kombineret med en smule hyldeblomst opnår vi perfekt balance mellem det friske, det bitre og søde. En tørstslukkende øloplevelse,
der er værd at vende tilbage til.
Alc.5.6% (Danmark)

33cl

40kr

Salty Trip

Minister Brewing
Gylden og klar øl fra polske Browar Minister. Øllen er brygget med passionsfrugt og mælkesyrebakterier, hvilket giver en frisk syrlighed til øllen. Duften er frisk, syrlig og frugtig med tydelig aromaer fra passionsfrugten. Der er yderligere tilsat salt til øllen, hvilket fint kan fornemmes i smagen, hvor den integrerer sig flot med de frugtige og syrlige noter og bidrager samtidig med en fin mineralitet til øllen. En herligt forfriskende og spændende øl.
Alc. 4,9% (Polen)

50cl

65kr

O'Hara's Irish Red Ale

Carlow Brewing Company Ltd
En mørkebrun øl med et flot rødligt skær. Duften er indbydende med sødlige noter af karamel, brød og korn. Smagen er rund og behagelig, og noterne af karamel, brød og korn får selskab af aromaer som chokolade og tørret frugt. Alt dette bliver fint strammet op af en dejlig afstemt humlebitterhed
Alc.4,3% (Irland)

50cl

65kr

Limfjordsporter

Thisted Bryghus
Limfjordsporter fra Thisted Bryghus er en næsten sort undergæret porter. Den mørke øl står, med sin cremede lysebrune skumtop, flot i et højt ølglas. Øllets komplekse smag er domineret af lakridsmag, røgsmag, ristet byg og maltsødme. Den markante bitterhed fra humlen afstemmer de intense og dybe smage på fineste vis
Alc.7,9 % (Danmark)

33cl

35kr

Bulmers Original Cider

En klar og gylden æblecider fra Bulmers. Duften er sommerlig med tydelig karakter af modne æbler. I smagen er det ligeledes æblerne, der er i fokus. Der er en skøn og afstemt balance mellem sødme og en diskret frugtsyre. Flot og præcis cider, hvor æblerne får lov til at spille hovedrollen.
Alc. 4,5% (England)

50cl

65kr

Pommier - Cidre Brut

Ciderrevolution
Klassisk tør cider på franske cideræbler fra Bretagne. Masser af gæret æble i duft og smag, hvilket skaber noter af røg og fadlagring. Cideren har haft en lang gæring på 5 måneder og gæret op til 5,5% alkohol, hvilket betyder en kraftig gæret og tør eftersmag. Cideren appellerer, både til folk der sætter pris på den gærede æblesmag og til øl-publikummet.
Alc.5,5 % (Danmark)

33cl

55kr

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os