Fadøl

Bulmers Original Cider

En klar og gylden æblecider fra Bulmers. Duften er sommerlig med tydelig karakter af modne æbler. I smagen er det ligeledes æblerne, der er i fokus. Der er en skøn og afstemt balance mellem sødme og en diskret frugtsyre. Flot og præcis cider, hvor æblerne får lov til at spille hovedrollen.
Alc. 4,5% (England)

40cl

55kr

Lupuloid

Beavertown
Lettere tåget og flot gylden IPA fra Beavertown Brewery. En fyldig og humlet duft med masser af friske nuancer af frugt. Særligt de eksotiske frugter som mango, passionsfrugt og modne abrikoser træder frem. Smagen er også humledomineret med en fin fylde og afstemt humlebitterhed, der bidrager med nuancer af grapefrugt og friske fyrrenåle. En lettere sødme fra smagen komplimenterer frugten flot og giver et juicy og forfriskende udtryk.
Alc. 6,7% (England)

50cl

65kr

Gamma Ray

Beavertown
Gylden og lettere tåget APA fra det engelske bryggeri Beavertown. Øllen er brygget med massevis af aromahumle og er derefter tørhumlet i flere dage, hvilket resulterer i en super frisk APA med en flot og raffineret humleprofil. Duften er fokuseret med nuancer af specielt eksotiske frugter som mango og grapefrugt. I smagen bidrager malten med en subtil sødme og giver god plads til humlen, der igen indtager hovedrollen. En juicy og tropisk APA du kan nyde til enhver lejlighed.
Alc. 5.4% (England)

50cl

60kr

O'Hara's Irish Stout

Carlow Brewing Company Ltd
En sort øl, med et brunligt skær og cremet nøddebrunt skum. Duften er indbydende mednoter af ristet malt, kaffe og lakrids. Disse nuancer går igen i smagen, hvor især den ristede malt dominerer billedet. En mild humlebitterhed i eftersmagen skaber en fin harmoni med de ristede smage. På trods af de kraftige ristede noter formår O’Hara’s at holde øllen let og mild.
Alc. 4.3% (Irland)

50cl

60kr

Pilsner Urquell

En flot strågylden øl med et knitrende og hvidt skum. Denne eksemplariske pilsner er blevet brygget siden 1842 og er den først bryggede pilsner. I både duft og smag dominerer den rene smag af friskt korn. Den friske korn bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som samtidig giver en læskende friskhed og frugtighed. En rigtig pilsnerklassiker.
Alc. 4,4 % (Tjekkiet)

50cl

55kr

Bajeur

Depanneur/ Bryghuset Møn
Bajeur er en økologisk pilsner lavet i samarbejde med Bryghuset Møn. Det er let og forfriskende med afbalanceret bitterhed.
Alc 5% (Danmark)

50cl

50kr

Vestfyen Classic

Bryggeriet Vestfyen
Vestfyen Classic er en lidt mørkere og fyldigere øl end Vestfyen Pilsner, brygget på samme gode råvarer. Vestfyen Classic udgør dermed et godt alternativ som ledsager til det klassiske, danske frokostbord. Vestfyen Classic blev lanceret ved indgangen til 1997 og har allerede på et tidligt tidspunkt bevist sin popularitet og er i dag en helt naturlig del af sortimentet.
Alc. 4.6% (Danmark)

40cl

40kr

Flaskeøl

Høker Bajer

Hancock Bryggerierne
100% Saaz humle
Traditionel pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag. Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer.
​Alc. 5,0 %. (Danmark)

33cl

30kr

Hancock Beer (Gul)

Hancock Bryggerierne
100% Saaz humle
Brygget med lidt mere af alt det gode. Derfor en god og fyldig guldøl med karakteristisk pilsnerølsmag og afrundet humlekarakter Det tager mindst 75 dage at lave en Hancock Beer.
Alc. 6,3 %. (Danmark)

33cl

35kr

70cl

70kr

Blågårds pilsner

​Nørrebrew
Blågårds er Nørrebrews bud på en let og forfriskende pilsner.Den er brygget med inspiration fra amerikansk/sydamerikansk øl-tradition, der bringer et sprødt og let udtryk til den europæiske øl. Dermed opnår øllen en meget letdrikkelig pilsner, der har godt med smag helt uden det bliver tungt.
Alc.4,7 % (Danmark)

33cl

35kr

Girl from IPA-NEMA

Depanneur/ Bryghuset Møn
Dette er en 100% organisk og lokalt produceret session IPA. Det er forfriskende, hoppy, men stadig let at drikke. Denne øl er skabt til at skille sig ud i ethvert køleskab eller feje ind i din hånd.
Alc.5,5 % (Danmark)

33cl

40kr

Limfjordsporter

Thisted Bryghus
Limfjordsporter fra Thisted Bryghus er en næsten sort undergæret porter. Den mørke øl står, med sin cremede lysebrune skumtop, flot i et højt ølglas. Øllets komplekse smag er domineret af lakridsmag, røgsmag, ristet byg og maltsødme. Den markante bitterhed fra humlen afstemmer de intense og dybe smage på fineste vis
Alc.7,9 % (Danmark)

33cl

35kr

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os