Fadøl

Saloniki Werewolf

Amager Bryghus
UGENS GÆST (eller så længe lager haves)
Double Dryhopped Hazy IPA
Alc. 6,5% (Danmark)

50cl

65kr

Bulmers Original Cider

En klar og gylden æblecider fra Bulmers. Duften er sommerlig med tydelig karakter af modne æbler. I smagen er det ligeledes æblerne, der er i fokus. Der er en skøn og afstemt balance mellem sødme og en diskret frugtsyre. Flot og præcis cider, hvor æblerne får lov til at spille hovedrollen.
Alc. 4,5% (England)

40cl

55kr

Lupuloid

Beavertown
Lettere tåget og flot gylden IPA fra Beavertown Brewery. En fyldig og humlet duft med masser af friske nuancer af frugt. Særligt de eksotiske frugter som mango, passionsfrugt og modne abrikoser træder frem. Smagen er også humledomineret med en fin fylde og afstemt humlebitterhed, der bidrager med nuancer af grapefrugt og friske fyrrenåle. En lettere sødme fra smagen komplimenterer frugten flot og giver et juicy og forfriskende udtryk.
Alc. 6,7% (England)

50cl

68kr

Easy Rider

Amager Bryghus
Easy Rider er en traditionel dry-hop American Pale Ale, med en medium sød maltsmag og frugtige humletoner, hvor citrusfrugter dominerer med et vist tropisk præg. En let ydmyg, bitter og forfriskende finish.
Alc. 5,5% (Danmark)

50cl

63kr

Salty Trip

Minister Brewing
Gylden og klar øl fra polske Browar Minister. Øllen er brygget med passionsfrugt og mælkesyrebakterier, hvilket giver en frisk syrlighed til øllen. Duften er frisk, syrlig og frugtig med tydelig aromaer fra passionsfrugten. Der er yderligere tilsat salt til øllen, hvilket fint kan fornemmes i smagen, hvor den integrerer sig flot med de frugtige og syrlige noter og bidrager samtidig med en fin mineralitet til øllen. En herligt forfriskende og spændende øl.
Alc. 4,9% (Polen)

40cl

55kr

Hefe-Weissbier

Bayerische Staatsbreauerei Weihenstephaner
En gylden og let uklar hvedeøl med et vedholdende og højtstående hvidt skum. Duften er klassisk med tydelige aromaer af hvede og krydderier. Smagen er behagelig, rund og blød. Øllen har masser af nuancer af brød, kiks og tørrede frugter som eksempelvis banan og abrikos. Øllen har yderligere et fint hint af nelliker og tørret appelsinskal. En behagelig og fuldstændig klassisk tysk hvedeøl.
Alc. 5.4% (Tyskland)

50cl

60kr

O'Hara's Irish Stout

Carlow Brewing Company Ltd
En sort øl, med et brunligt skær og cremet nøddebrunt skum. Duften er indbydende mednoter af ristet malt, kaffe og lakrids. Disse nuancer går igen i smagen, hvor især den ristede malt dominerer billedet. En mild humlebitterhed i eftersmagen skaber en fin harmoni med de ristede smage. På trods af de kraftige ristede noter formår O’Hara’s at holde øllen let og mild.
Alc. 4.3% (Irland)

50cl

60kr

Pilsner Urquell

En flot strågylden øl med et knitrende og hvidt skum. Denne eksemplariske pilsner er blevet brygget siden 1842 og er den først bryggede pilsner. I både duft og smag dominerer den rene smag af friskt korn. Den friske korn bliver flot balanceret af en fin humlebitterhed, som samtidig giver en læskende friskhed og frugtighed. En rigtig pilsnerklassiker.
Alc. 4,4 % (Tjekkiet)

50cl

55kr

First Mate Craft Pilsner

Svaneke Bryghus
First Mate Craft Pilsner er en økologisk lys Lager, som er skråsikker i stilen med en bund af dansk bygmalt og en god omgang humle i lasten. Smagen er af frisk korn, humleblomster og saftige frugter. Gæret på Svaneke Bryghus’ legendariske undergær og tilsat humletyperne Opal og Callista.
Alc. 4,6% (Danmark)

50cl

55kr

Vestfyen Classic

Bryggeriet Vestfyen
Vestfyen Classic er en lidt mørkere og fyldigere øl end Vestfyen Pilsner, brygget på samme gode råvarer. Vestfyen Classic udgør dermed et godt alternativ som ledsager til det klassiske, danske frokostbord. Vestfyen Classic blev lanceret ved indgangen til 1997 og har allerede på et tidligt tidspunkt bevist sin popularitet og er i dag en helt naturlig del af sortimentet.
Alc. 4.6% (Danmark)

40cl

43kr

Flaske- og dåseøl

Lazercrush

Beavertown
Gullig og let tåget alkoholfri IPA fra bryggeriet Beavertown. Øllen er brygget med humletyperne azacca, amarillo og citra og i både duft og smag er der fine nuancer af blandt andet mango, passionsfrugt, fersken, citrus og friske granskud. Øllen er brygget med pilsnermalt, der giver en tilpas sødme samtidig med, at den giver plads til de florale aromaer fra humlen. En frugtig og let IPA du kan nyde hele ugen med god samvittighed.
Alkoholfri (England)

33cl

40kr

Bière Sans Bière

Depanneur
Denne 100% økologisk og lokalt brygget alkoholfri amerikansk hvede øl er lavet i samarbejde med Skanderborg Bryghus. Den er frisk og let drikkelig - den perfekte forsriskende, ingen tømmermænds drik som ikke går på kompromis med smagen!
Alkoholfri (Danmark)

33cl

35kr

Høker Bajer

Hancock Bryggerierne
100% Saaz humle
Traditionel pilsnerøl. Smagen er fyldigere end andre traditionelle danske pilsnertyper, og Saaz humlen giver en blød og afrundet smag. Det tager mindst 45 dage at lave en Høker Bajer.
​Alc. 5,0 %. (Danmark)

33cl

30kr

Hancock Beer (Gul)

Hancock Bryggerierne
100% Saaz humle
Brygget med lidt mere af alt det gode. Derfor en god og fyldig guldøl med karakteristisk pilsnerølsmag og afrundet humlekarakter Det tager mindst 75 dage at lave en Hancock Beer.
Alc. 6,3 %. (Danmark)

33cl

35kr

70cl

70kr

Blågårds pilsner

​Nørrebrew
Blågårds er Nørrebrews bud på en let og forfriskende pilsner.Den er brygget med inspiration fra amerikansk/sydamerikansk øl-tradition, der bringer et sprødt og let udtryk til den europæiske øl. Dermed opnår øllen en meget letdrikkelig pilsner, der har godt med smag helt uden det bliver tungt.
Alc.4,7 % (Danmark)

33cl

35kr

Girl from IPA-NEMA

Depanneur/ Bryghuset Møn
Dette er en 100% organisk og lokalt produceret session IPA. Det er forfriskende, hoppy, men stadig let at drikke. Denne øl er skabt til at skille sig ud i ethvert køleskab eller feje ind i din hånd.
Alc.5,5 % (Danmark)

33cl

40kr

Limfjordsporter

Thisted Bryghus
Limfjordsporter fra Thisted Bryghus er en næsten sort undergæret porter. Den mørke øl står, med sin cremede lysebrune skumtop, flot i et højt ølglas. Øllets komplekse smag er domineret af lakridsmag, røgsmag, ristet byg og maltsødme. Den markante bitterhed fra humlen afstemmer de intense og dybe smage på fineste vis
Alc.7,9 % (Danmark)

33cl

35kr

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os