Irsk whiskey

Pris pr. 3 cl.

Irsk whiskey

Pris pr. 3 cl.

Teeling Small Batch

Teeling Small Batch er en irsk blended whiskey. Denne small batch-aftapning er sammensat af udvalgte ex-bourbonfade med op til 6 år gammel malt whisky og grain whisky, som får en finish på særlige tønder der har været brugt til lagring af rom fra Mellemamerika. Teeling Small Batch er tappet ved 46% alkohol uden kølefiltrering.
Farve: Gylden.
Duft: Tørret frugt, orangeblomst, vanilje og krydderier.
Smagsnoter: Krydret med noter af grønne urter, kanel og karamel.

40kr

Teeling Plantation Rum Cask

Teeling Whiskey Plantation Rum Cask Finish er en small batch irsk whiskey, som er skabt I samarbejde med det berømte rom-firma, Plantation Rum. Den 12 måneder lange afsluttende lagring på romfade giver whiskeyen fine noter af tropisk frugt, kokos og brun farin. Den er tappet ved 46% alkohol, uden hverken karamelfarvestof eller kølefiltrering.
Farve: Rav.
Duft: Modne pærer, bananer, toffee og ristet kokos.
Smagsnoter: Frugtig smag (banan, ananas), brun farin, kirsebær og en lang finish.

60kr

Teeling Blackpitts Peated Single Malt


Mens mange måske tænker, at tørverøg er den skotske whiskys domæne, så har tørv faktisk været et populært brændsel i de irske kilns i mange år, indtil den blev erstattet af kul, og smagen som følge skiftede karakter. Blackpitts er Teelings første røgede single malt whiskey destilleret i Dublin! Navnet ”Blackpitts” er taget fra et område, som ligger næsten lige bag destilleriet. Her lå i gamle dage en lang række malterier, flere af dem blandt Irlands største.
Whiskeyen er lagret på ex-bourbonfade, mens en del også har ligget på sauternes-fade, hvilket giver en flot honningsødme til røgen. Den er tappet ved 46% alkohol.
Farve: Gylden.
Duft: Barbeque-røg, moden pære overrislet med honning, appelsinmarmelade, karamel og allehånde.
Smagsnoter: Flot frugtig smag, fyldt med ananas, pære og abrikos, men også krydrede noter, masser af træ, saltkaramel og nydelig røg.

65kr

Teeling Single Malt


Teeling Single Malt er en irsk whisky med en speciel lagringshistorik. Den indeholder whisky med forskellige aldre (inklusiv noget fra 1991!) og lagringen foregår på et imponerende antal forskellige fade, der har indeholdt et bredt udsnit af verdens vine: rødvinsfade (Cabernet Sauvignon), hvidvinsfade (fra Bourgogne), sherry, portvin og madeira. Utroligt nok giver 2+2 mere end 4 i dette tilfælde – Teelings Single Malt er en kraftpræstation af rang, der viser, at whiskey ikke behøver være meget gammel for at være meget god. Tappet ved 46% alkohol uden kølefiltrering.
Farve: Gylden.
Duft: Meget livlig med noter af melon, figen, toffee og citron.
Smagsnoter: Balanceret blanding af krydderier, karamel, vanilje og citrus.

65kr

Teeling Single Grain


Teeling Single Malt er en irsk whisky med en speciel lagringshistorik. Den indeholder whisky med forskellige aldre (inklusiv noget fra 1991!) og lagringen foregår på et imponerende antal forskellige fade, der har indeholdt et bredt udsnit af verdens vine: rødvinsfade (Cabernet Sauvignon), hvidvinsfade (fra Bourgogne), sherry, portvin og madeira.Teelings Single Malt er en kraftpræstation af rang, der viser, at whiskey ikke behøver være meget gammel for at være meget god. Tappet ved 46% alkohol uden kølefiltrering.
Farve: Gylden.
Duft: Meget livlig med noter af melon, figen, toffee og citron.
Smagsnoter: Balanceret blanding af krydderier, karamel, vanilje og citrus.

60kr

Teeling Single Pot Still Batch 3


Teeling Single Pot Still Batch 3 er den 3. Release af Teelings forsøg med den unikke irske stil, Single Pot Still Whiskey – for første gang i et halvt århundrede destilleret i Dublin! Whiskeyen er lavet på en blanding af maltet og umaltet byg, cirka halvt af hver, hvilket giver en helt særlig karakter. Den er tappet ved 46% alkohol uden kølefiltrering.
Farve: Gylden.
Duft: Honning, grapefrugt og citron, ristede mandler og fersken.
Smagsnoter: Lys og liflig i smagen, med en balanceret sødme der manifesterer sig i noter af stenfrugt, honning, vanilje, kiks og hvid peber.

65kr

Teeling Stout Cask


Teeling Stout Cask Finish er en irsk single malt whiskey, der, som navnet antyder, er lagret på egetræsfade der tidligere er brugt til lagring af mørk øl fra Galway Bay Brewery. Fadet har givet whiskeyen lækre chokoladeagtige noter, som passer flot til Teelings destillat. Den er tappet ved 46% alkohol og er ikke kølefiltreret.
Farve: Gylden.
Duft: Maltede noter, karamel og masser af chokolade og kakao.
Smagsnoter: Blommer, appelsin og mørk chokolade.

60kr

Scotch Whisky

Pris pr. 3 cl.

Scotch Whisky

Pris pr. 3 cl.

Compass box the story of the spaniard


Compass Box The Story of the Spaniard er en såkaldt blended malt whisky. Det vil sige, at den er blandet af forskellige single malts – i dette tilfælde primært whiskies lagret på forskellige typer vinfade, både first fill sherry butts, refill hogsheads og spanske rødvinsfade. Der indgår destillater fra bl.a. Deanston, Glen Elgin, Teaninich, Clynelish og Dailuaine, og hele herligheden er tappet ved 43% alkohol, uden farvestof eller kølefiltrering.
Farve: Dyb gylden.
Duft: Modne blodappelsiner, vaniljekranse og lys chokolade.
Smagsnoter: Smagen viser tydelige tegn på både sherry- og vinfade, med noter af mandler, rosiner, kirsebær og kanel.

50kr

Loch Lomond Original Highland Single Malt


Loch Lomond Original Highland Single Malt er omhyggeligt modnet, før den er blandet på de fineste egefade for at få den perfekte harmoni af smag og aroma. Resultatet er en elegant og fyldig whisky med en blødhed, hvilket før den nem at drikke. En single malt med en karakteristisk baggrunds karakter med en antydning af røg og tørv.
Aromaen byder i starten på mørke og varme læder noter, som fører vejen for mere søde og lyse noter, der bliver mere tydelige mod slutningen. I munden vi du opleve et boost af malt med en appetitvækkende sød note, som opbygges over tid for at give en næsten cremet tekstur i munden.

50kr

Miltonduff 10 Years Sherry cask matured


Gordon & Macphail Miltonduff 10 Years er den yngste Single Malt i Gordon & Macphail's Discovery-serien.
Miltonduff 10 Years Sherry Cask er en sød spiritus, kendetegnet ved vidunderlige noder af frugt, græs og malt, med tydelige sherrypåvirkninger, der overføres fra de tønder, den er lagret i. Varm, læskende og krydret helt perfekt, vil den overbevise amatører, men også dem, der nærmer sig whisky for første gang.

60kr

Springbank 10 years


Springbank 10 Year Old er en klassiker i whiskyverdenen. Det lille destilleri i Campbeltown har for længst indsmigret sig hos whiskynørder, blandt andet fordi at hos Springbank gøres alt ved håndkraft og ”in house”, lige fra maltning til aftapning. Whiskyen er flasket ved 46%, uden farvetilsætning eller kølefiltrering. Måske den bedste ”standard” 10-årsaftapning i verden?
Farve: Lys rav
Duft: Duften gemmer på mange nuancer, af lynghonning, modne pærer, stald (varmt hø og svedige kreaturer), peber og østersskaller. Vidunderlig!
Smagsnoter: Ferskner i sirup, salte umami-noter, let tørverøg og sod.

65kr

Rom

Pris pr. 3 cl.

Rom

Pris pr. 3 cl.

Plantation original Dark


Plantation Rum Original Dark er en rom sammensat af 1 til 3 år gammel Barbados-rom og 10-15 år gammel jamaicansk høj-ester rom. I bedste Ferrand-stil er blendet efterlagret på cognac-fade, og resultatet er en smagfuld og alsidig rom..

35kr

Plantation 3 stars White Rom


Plantation 3 Stars er en blanding af rom fra 3 af ”stjernerne” i den caribiske romproduktion: Barbados, Trinidad og Jamaica – og deraf navnet. Blandingen består af ulagret Barbados-rom, 2-3 år gammel Trinidad-rom, ulagret Jamaica-rom og et touch af 10 år gammel Jamaica-rom, som giver en dybde i smagen man normalt sjældent finder i ”cocktailrom”.

35kr

Ørne rom


Ørne Rom Extra Fin & Gammel er fra Jamaica og lagres i 3-6 år på fade i Jamaica, hvorefter den transporteres til Danmark, hvor den tappes.
Den er fyldig og cremet, og i smagen findes intens, mørk karamel og noter af peber og citrusfrugter.

50kr

Plantation XO


Plantation XO 20th Anniversary er sandsynligvis Plantations mest kendte og elskede rom.
Rommen er lagret på flere forskellige fadtyper, deriblandt det efterhånden velkendte cognacfad (Plantations signatur, om man vil) men også helt nye, ubrugte fade af amerikansk hvid-eg. Disse fade giver yderligere vaniljenoter til Barbados-rommen, som i forvejen svømmer i tropisk frugt og kokosnød

55kr

Black Tot


Black Tot Finest Caribbean er et blend af rom fra forskellige caribiske øer, naturligvis inspireret af den rom, som man indtil 1970 serverede ombord på den britiske flåde. Black Tot er nøje komponeret af master blender Oliver Chilton, som er kommet frem til en blanding af 40% 3-5 år gammel rom fra Guyana, 20% ulagret Guyana-rom, 35% 5 år gammel Barbados-rom, og 5% 3 år gammel Jamaica-rom. Al rommen er 100% tropisk lagret på bourbonfade. Den er tappet uden kølefiltrering ved 46,2% og uden tilsat sukker.

55kr

Compagnie des Indes West Indies


West Indies er et blend af rom fra Barbados, Panama, Den Dominikanske Republik og Guyana. Rommen er lagret i minimum 8 år på bourbon fade og er hverken tilsat sukker, aromaer, farve eller blevet kølefiltreret. Et elegant rom blend som får fylde og styrke fra den pot still-destillerede Barbados-komponent.

55kr

Compagnie des Indes Caraïbes


Caraïbes er et romblend bestående af rom fra Barbados, Trinidad og Guyana. Alle delene i blendet er lagret mellem 3 og 5 år på bourbonfade i Caribien. Inden Caraïbes tappes, tilsættes 15 gram økologisk rørsukkersirup per liter, hvilket giver en blød og imødekommende rom med en behagelig sødme.

55kr

Compagnie des Indes Latino


Latino er fremstillet af en blanding af de bedste rom fra forskellige Latinamerikanske lande. Ca 60% udgøres af rom fra Guatemala de sidste 40% er fordelt mellem rom fra Trinidad, Barbados og Guyana. Hver af disse rom er lagret individuelt i mindst 5 år på amerikanske bourbon fade, og bidrager hver især til den komplekse og fyldige smag du finder i denne fremragende rom.

55kr

Hampden Estate 8 years

Hampden Estate 8 Years Old er en jamaicansk rom fra et af Caribiens ældste og mest famøse destillerier. På Hampden produceres en karakteristisk, frugtig og kraftig stil, som er højt elsket af spiritusnørder verden over. Denne nye, officielle Hampden-aftapning har kryds i alle de rigtige felter: rommen er udelukkende lagret i troperne (8 år) og er tappet ved 46% alkohol uden tilsætning af sukker eller farvestof – det er svært at komme tættere på rom-nirvana!

55kr

Tequila

Pris pr. 3 cl.

Tequila

Pris pr. 3 cl.

Cimarron Reposado

40kr

Cimarron Blanco

40kr

Tapatio Blanco

45kr

Ocho 8

45kr

Anejo G4

70kr

Shots

Pris pr. 3 cl.

Shots

Pris pr. 3 cl.

NV Absinthe

40kr

Trenet Absinthe

45kr

Pure Lakrids/vodka

25kr

Pure Passion/vodka

25kr

Fernet Branca

35kr

Fernet Menta

35kr

Chartreuse

45kr

Ricard Pastis

40kr

Sambuca

35kr

CPH Vodka

35kr

Sausage tree Irish vodka

45kr

Old Samuel Bourbon

35kr

Vida Mezcal

55kr

South Bank Gin

35kr

Vermouth

35kr

Campari

35kr

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os